Een weekendje weg

Ardennenweekend
Verblijven in de natuur en gebruik maken van de natuurlijke elementen, zoals de rivier, de stenen, het bos met het heuvelpad en een BBQ aan de rivier; dat kan ervoor zorgen dat je tot rust komt en jij jezelf kunt zijn en je oplaadt met energie.

De kinderen/jongeren waarmee ik eerder ging hebben het in de Ardennen zijn als waardevol en als relaxed ervaren. De meesten wilden er meteen gaan wonen.

Ardennen in de vakantie 
Overnachten in de Tukhut in SY

In de Belgische Ardennen ligt het kleine plaatsje SY aan rivier de Ourthe. Aan de rivier ligt  het appartement  Petite Difference en de Tukhut van de bergsportvereniging. De omgeving is er heuvelachtig, rotsachtig en bosrijk.  Ideaal om te wandelen. kanovaren en een bezoek te brengen aan de grotten in Remouchamps. Samen een maaltijd klaarmaken is onderdeel van de activiteit en wordt altijd als een feest ervaren.

Groenten snijden of macaroni maken is leuk en gemakkelijk te maken. Contact leggen met  andere kinderen of jongeren in de tukhut als die er zijn. Elkaar helpen met het uitzoeken van een wandelroute. De route lezen en vinden en pauzeren op een plek midden in een bos of weiland. Geduldig zijn en genieten. En dan aan het einde van de middag terugkomen, moe en voldaan. Het kan een heerlijke tijd zijn.

Ardennen dagje 
Wilt u uw kind eens een dagje laten genieten van de rust in de Ardennen, dan kunt u dit aanvragen.

Begeleiding: Marianne of Janet 

tel: 06-30367061                                                                

Ook kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen